Energieke groepslessen waar resultaat en fun centraal staan

Samengesteld door experts

Al ruim 17 jaar werken wij bij House of Workouts aan het verwezenlijken van onze missie om fitnessprogramma’s te creëren waar kwaliteit, resultaat en FUN centraal staan. 

De vier pre-choreo groepsfitnessprogramma’s die wij hebben gecreëerd, houden wekelijks duizenden sporters vanuit heel Europa fit. 

Ontdek wat onze verschillende groepstrainingen voor jou als ondernemer kunnen betekenen.

XCORE® staat voor extreme core training en dat is natuurlijk niet voor niks. Deze unieke groepsles is de enige training waarbij de deelnemers de gehele les hun core trainen terwijl ze ook cardiovasculair worden uitgedaagd. 

SclptCycle® is de nieuwste full body workout van House of Workouts. Deze cyclingworkout is een echt feestje voor jouw leden. En dankzij het gebruik van de Sclpt® -tubes train je naast je beenspieren ook je core en armspieren. 

BRN® staat voor Body U Really Need en is een pre-choreo groepsles met shape en aerobics elementen. BRN® is een toegankelijke en effectieve groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit sterk en mooi lichaam. 

LXR® Shape (spreekt uit: elixer) is letterlijk een elixer van een krachtige 45 minuten workout met de focus op buik, billen en benen. Door wekelijks LXR® Shape te volgen, ben je fitter, strakker en sterker in no-time!

 

HelloFresh, voor goede voornemens die blijven

Het nieuwe jaar beginnen met bewust eten
Met HelloFresh is de eerste stap zo gezet.
Vers en gevarieerd koken zonder iets te verspillen,
dat is een goed begin.

Het complete plaatje geregeld

Bij House of Workouts willen we graag dat het totaalplaatje bij jou op de club klopt.

Dat is waarom wij jouw instructeurs een uitgebreide training geven om het maximale uit hun les te halen. Vanaf nu vertrekken alle deelnemers met een grote lach op hun gezicht de groepsleszaal.

Daarnaast ontvang je van ons een uitgebreid marketing-pakket zodat jij de nieuwe groepsles meteen onder de aandacht kan brengen bij jouw leden.

De nieuwste groepsles van House of Workouts

Tover jouw spinningzaal om tot feestlocatie met de nieuwste SclptCycle les van House of Workouts. 

SclptCycle is dé nieuwste full body workout van House of Workouts. Gedurende deze energieke cyclingworkout worden Sclpt® -tubes gebruikt om je core en armspieren te trainen.  In deze workout van 45 minuten vraag je het maximale van je uithoudingsvermogen, beenspieren en je bovenlichaam, SculptCyle wordt daarom ook wel gezien als een optimale killer-workout!

Een uniek aanbod

Bij House of Workouts begrijpen wij als geen ander dat het op dit moment enorm belangrijk is dat jij je onderscheidt van jouw concurrenten. Daarom creëren wij unieke private label fitness programma’s voor jouw fitnessketen.

It all started with one

Renata Jarz, de founder van House of Workouts groeide op als dochter van een trapeze artiest. Doordat ze opgroeide met een piste als haar achtertuin zit bewegen in haar DNA.

Het is geen verrassing dat Renata van bewegen haar werk heeft gemaakt. Op 23-jarige leeftijd opende zij haar eigen sportschool Active Ladies. Vandaag de dag draait deze club nog steeds en wordt daarom regelmatig ingezet als ’test’ locatie om de programma’s van House of Workouts te perfectioneren. 

Naast reizen om nieuwe trends te ontdekken, is Renata nog regelmatig in haar eigen club te vinden. Door te voelen wat deelnemers leuk vinden en dichtbij de bron te blijven is het team specialisten in staat om ieder HOW programma perfect te laten aansluiten bij de behoefte van de zowel de leden, instructeurs als clubeigenaren. 

Wat anderen zeggen

Doordat de lessen toegankelijk zijn voor bijna iedereen staan ze ook altijd bomvol bij mij op de club. Vooral XCORE is de grote favoriet onder onze leden. Deze choreo is voor iedereen te volgen en de uitdaging kan op ieder niveau worden aangepast. 

Ellen Korbee, Sportcentrum Olympia

De groepslessen van House of Workouts zijn bij ons op de club een groot succes. De fun-factor is hoog door de leuke oefeningen en goede muziek. Hierdoor komen onze leden van jong tot oud iedere week weer terug. 

Lucien Hoek – CLUB-LIFE Hengelo

LXR heeft er bij onze club voor gezorgd dat de leden uit de fitness weer terugkomen in de groepsleszaal. Ook bij de opening van onze tweede locatie merken we dat de groepslessen van House of Workouts weer goed aanslaan.

Ibe van Breugel, The Local Gym

Ieder kwartaal een nieuw feestje

Ieder kwartaal werkt het team van House of Workouts aan een nieuwere, betere en nog leukere release. 

Jouw instructeurs  ontvangen ieder kwartaal een bijscholing waarin ze deze nieuwe release leren. 

Door ieder kwartaal jouw leden weer te prikkelen een  nieuwe groepsles, waar de basis elementen wel hetzelfde blijven is de retentie van onze lessen bijzonder hoog. 

Materiaal van eigen bodem

Afhankelijk van het programma dat je wilt aanbieden, zijn verschillende materialen nodig. Bij House of Workouts helpen we jouw club met een passend advies. 
 

Daarnaast komen al onze materialen van eigen bodem. Ze worden geproduceerd door onze fabriek in Delft, waar we samenwerken met een sociale werkplaats. 

Alle materialen worden duurzaam geproduceerd, zodat jij na aanschaf van de materialen voorlopig weer een aantal jaar vooruit kan. 

HOW Virtual

HOW Virtual is dé manier om jouw groepslesaanbod uit te breiden en het maximale uit jouw club te halen. Met HOW Virtual kan je jouw leden 100+ Nederlandstalige lessen aanbieden gedurende de momenten dat jouw groepsleszaal leegstaat.

Daarnaast kunnen jouw leden gebruik maken van HOW@home. Dit is onze online app gevuld met workouts. Op die manier kunnen jouw leden ook wanneer ze op vakantie zijn, verbonden blijven met het lesaanbod van jouw club. 

Starten met House of Workouts

Start vandaag nog met één van onze pre-choreo groepslesprogramma’s op jouw sportclub en ontdek de voordelen.

Vul het onderstaande contactformulier in en een medewerker zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. 
Of neem zelf contact met ons op via deze pagina