BRN® 30 minuten door Pepe

BRN®’ers!

Mijn naam is Pepe en trainer voor het programma BRN®. Wellicht heb je mij voorbij zien komen op een kwartaal, opleiding of onlangs op de DVD. Vanaf 2006 ben ik werkzaam in de fitnessbranche. Toen ik 16 was ben ik begonnen met lesgeven en vanaf dat moment kon ik het niet meer loslaten. Naast het geven van kwartalen en opleidingen voor BRN®, run ik mijn eigen sportschool, Sportclub Exercise, in Voorburg.

BRN® TRAINING

Wij geven BRN® vanaf de eerste release en het is al meer dan 5 jaar een groot succes. Er staan zelfs 8 BRN® lessen op ons rooster! Het voordeel van de BRN® les is het toegankelijke karakter. Je merkt een trend in de fitness branche waarbij sporters niet alleen zoeken naar een manier om fit te worden, maar ook ontspanning is een doel. De BRN® lessen zijn zo ingedeeld dat zij niet alleen zorgen voor een effectieve training, maar FUN met zich meebrengen! En dat laatste komt natuurlijk door alle BRN® instructeurs in Nederland.

BRN® 30 MINUTEN

Naast het 45 minuten concept van BRN®, draaien wij al jaren (met groot succes) het 30 minuten concept. Hierin verwerken wij de warming up en de cardio tracks. Afhankelijk van de lengte van de nummers (per release verschillend), komt de cardio special erbij.
Veel clubs hebben nog wel ruimte in het rooster, maar wellicht niet voor een heel uur. Daar is het 30 minuten concept zeer geschikt voor. Daarnaast is het een service voor je deelnemers en ga je mee met de trend, want 30 minuten lessen zijn hot!

Mocht je een keer ideeën willen uitwisselen, dan kan je mij altijd aanspreken bij de kwartaalworkshops.

Have fun with the BRN® classes!

Pepe

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BRN® op Facebook BRN® op Twitter BRN® op Instagram