Hoe bouw je een feestje? Mastertrainer Bianca weet het!

BRN feest

Bouw een feestje!

De 25e release van BRN® is een perfect moment om, ofwel eens goed te lanceren, ofwel de lancering eens extra speciaal aan te pakken.

Het promotiemateriaal voor deze release heeft ballonnen, posters, Bring a Friend kaartjes en er zijn leuke baseballcaps, kortom, je kunt het flink laten opvallen in je club. De meeste clubs lanceren nieuwe kwartaalprogramma’s tegelijk, op een weekenddag en met een groot deel van het instructeursteam. Ik heb een paar ideetjes voor jullie waarmee je het net even anders aan kunt pakken…

Wat denk je van een zaterdag of zondag met allemaal korte lessen, tasters van maximaal 5 tracks, het liefst zelfs maar 3 of 4 tracks en dan alle lessen zeker 3 keer laten rouleren. Zo stimuleer je de leden ook eens bij een andere les mee te doen. En zoals je weet, diversiteit, oftewel crosstrainen, zorgt voor effectiviteit en houdt het spannend. Plan dan niet alleen in de groepsleszaal workouts maar ook in de fietszaal en fitnesszaal, allemaal blokken van gelijke lengte zodat men een lessenpakket kan samenstellen. Zelfs misschien blokken met korte lezingen en workshops. Zo hou je iedereen uren lang binnen. Gezellige catering met lekkere snacks, smoothies en ze willen nooit meer naar huis.

BRN® kun je ook mooi differentiëren naar verschillende doelgroepen. Aangezien het een allround total conditioning is kun je de focus leggen op specifieke punten. Bijvoorbeeld: BRN® CARDIO, kies de hartslagverhogende tracks, maak de choreografie eventueel simpeler en knallen! Of BRN® CORE, kies de tracks waar veel core-werk in zit. Ook top voor in de fitnesszaal in 15 minuten format.

Een andere mogelijkheid is een hele week elke les als lanceringsles te zien en er een thema aan plakken, in dit geval bij BRN® 25 bijvoorbeeld iedereen een ‘buy in’ laten doen van 25 burpees of jumping jacks. Oftewel, je mag de zaal pas in als je 25 jacks gemaakt hebt. Wat altijd succesvol is, is twee instructeurs te laten teamteachen, of een collega laten shadowen als die die les soort niet geeft.

Nòg een leuk idee; huur een BRN® Mastertrainer in! Bel naar het kantoor van House of Workouts en boek een mastertrainer als special guest, gegarandeerd reuring op de club!

Het belangrijkste is de aanloopperiode naar de lancering toe. Er moet rumoer gemaakt worden in de club. Naast de aankleding kun je bijvoorbeeld sneak previews geven via social media, korte clipjes van oefenende instructeurs, tracks laten ‘lekken’ waar mensen zich al op gaan verheugen. En wat dacht je van de blogs van de BRN® Mastertrainers ? Daar zitten hele leuke tussen voor de leden, plaats ze op de Facebookpagina van de club of website of in nieuwsbrieven. Wij zien heel graag foto’s en video’s van jullie lanceringen, dus vergeet ons niet te taggen!

Maak ze gek!
Bianca

 

 

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BRN® op Facebook BRN® op Twitter BRN® op Instagram