Wie is kersverse BRN® Trainee Axel Hanzl eigenlijk?

BRN Trainee

Naam: Axel Hanzl
Leeftijd: 28 Jaar

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben vrachtwagenchauffeur bij Simon Loos en rijd met veel plezier het hele land door om ervoor te zorgen dat alle Vomar supermarkten op tijd hun producten aangeleverd krijgen. Naast mijn werk is sport een enorm grote passie  ik ben veel te vinden in de fitness en ik vind het super gaaf om groepslessen te geven! Ik geef nu zo’n vier jaar les in de sportbranche en ik werk ruim een jaar met veel plezier bij Body Action, Schagen.

Wat voor sport doe je het liefst?
Ik ben zeer graag te vinden in de fitness.

Met wie sport je het liefst of sport je het liefst alleen?
Ik sport het liefst alleen zodat ik mij goed kan focussen op de training. ik vind het heerlijk om mijzelf even af te sluiten van de rest door middel van mijn muziek oordopjes  love it!!

Hoe ken je BRN®?
Vier jaar geleden werd ik gevraagd om mee te gaan naar de BRN® opleiding toen nog als introducé.
Dit vond ik zo leuk, dat ik deze les ook graag op de club wilde geven.

Wat vind je zo leuk aan BRN®?
Wat ik geweldig vind aan deze Core Workout is dat je in een korte lesduur (45min) een complete Core Workout krijgt en door de simpele choreografie is deze les makkelijk te volgen zowel voor de  beginnende sporter als wel de ervaren sporter  en zorgt er voor dat je gaat knallen tijdens deze les!! De euforische dance tracks maken de workout voor mij onvergetelijk.

Hoe ben je BRN® trainee geworden?
Ik ken Maaike nu zo’n vier jaar, ik kwam haar natuurlijk altijd tegen tijdens de kwartaal workshops.
Zij heeft toen al meerdere keren tegen mij verteld dat mijn techniek super strak is en ik zeer enthousiast haar kwartaal workshops volg.
Toen kwam ik Maaike Parrel tegen op Fit Fair in de Jaarbeurs te Utrecht zij kwam naar mij toe en vroeg of ik nog steeds de BRN® gaf?
Ik antwoordde daarop; ja zeker!!
Zij vroeg mij direct lijkt het je leuk om Mastertrainer te worden voor BRN®?
Ik zei vol trots JA!!

Wat vind je er van om BRN® trainee te zijn?
Super gaaf!! Iets wat ik stiekem altijd al wilde, dit is mij kans om door te groeien.

Wat is je favoriete pre- en after workout snack?
Ik ga het lekkerst op een portie Brinta met honing voorafgaande de training.

 

 

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BRN® op Facebook BRN® op Twitter BRN® op Instagram