Wat kun je het beste eten na een BRN® training? Pepe vertelt!

BRN

De zomervakanties zijn in volle gang. Dé tijd om een heerlijke vakantie te boeken en te genieten van jouw welverdiende vrije tijd.

Zon, zee en strand zijn toch wel de “key words” voor een zomervakantie. Op het strand met een heerlijke alcoholische versnapering, daar kan een mens erg gelukkig van worden.
Tijd om binnenkort weer strak in het regime te duiken en jouw after summer body weer strak te krijgen. En dat doe je natuurlijk met de BRN® (Body u Really Need) lessen.

Maar wat moet je nou precies eten na een BRN les om jouw lichaam weer in top shape te krijgen?

Een mooie nazomeravond en jij gaat naar de sportschool, ingeschreven voor de BRN® les! 30 tot 45 minuten ga jij aan de bak en je stapt voldaan, fit en happy de les uit.
Maar voor het allerbeste resultaat ben jij nog niet klaar! Je belangrijkste maaltijd van de dag staat namelijk voor de deur.

Gedurende jouw training heb je flink wat energie verbruikt en je spieren aangesproken. Wat jouw doel ook is, het is belangrijk om altijd te eten na het sporten!

Jouw lichaam heeft voeding nodig met goede energie en bouwstoffen, zodat het zich kan herstellen. Kies er daarom voor om complexe koolhydraten te eten (zilvervliesrijst, volkoren pasta, etc.) en gezonde eiwitten (vlees, vis etc.).
Koolhydraten heb je nodig om jouw glycogeen voorraad weer aan te vullen. Eiwitten zijn belangrijk om spieropbouw te stimuleren en zo een strakker lichaam te krijgen!

Een goede optie is om een eiwit shake te nemen na je training, zodat je direct na het sporten je lichaam weer de juiste energie geeft om te herstellen.
Vergeet deze tips niet, en onthoud dat het niet moeilijk hoeft te zijn.

Get in shape with BRN®!

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BRN® op Facebook BRN® op Twitter BRN® op Instagram