BRN® licentiehouder worden?

BRN® licentiehouder

De licentie geeft je sportcentrum de mogelijkheid om iedere 3 maanden de officiële BRN® Workout te geven met een vaste choreografie en muziek. De licentiekosten bedragen €99,- per maand. Ieder kwartaal is er een nieuwe release, je ontvangt de Club choreo.

BRN® Basisopleiding

Deze workout mag uitsluitend worden gegeven door gecertificeerde BRN® instructeurs. Door een 2-daagse opleiding te volgen van €199,- halen jouw instructeurs het certificaat dat nodig is om BRN® lessen te mogen geven. We gaan er vanuit dat de instructeur de basiscompetenties van het lesgeven al beheerst. We denken hierbij aan tellen, cuen, werken met choreografie, deelnemers coachen etc.

Inschrijven voor de opleiding? Check hier opleidingsdata en het inschrijfformulier.

BRN® Bijscholing

De gecertificeerde instructeurs worden ieder kwartaal bijgeschoold voor slechts €29.95 p.p. De deelnemers ontvangen tijdens deze kwartaallancering een eigen choreo. Kan de instructeur niet aan ons kwartaal deelnemen, dan wordt de choreo opgestuurd (of aan een collega meegegeven) dit is tevens €29,95. Wij vinden het heel belangrijk om de kwaliteit van onze instructeurs hoog te houden en vragen ze daarom ook om minimaal 3 kwartalen per jaar bij te wonen. Worden er meerdere kwartalen gemist, dan wordt de instructeur gevraagd onze her- certificering te volgen (gratis).

BRN® Materialen

Tijdens deze workout maak je gebruik van de XCO® trainers. Deze twee aluminium buisjes gevuld met grit, zorgen ervoor dat je tijdens de workout 33% meer kilocalorieën verbrandt dan wanneer je zonder deze XCO® buizen zou trainen.

BRN® Marketingpakket

Als ‘Certified Centre’ ontvang jij van ons een compleet marketing pakket ter ondersteuning van het BRN® licentieprogramma t.w.v. €75,- bestaande uit:

  • 100 free class tickets
  • 300 flyers
  • Online Marketingpakket
  • 5 lanceerposters
  • Stoffen BRN® banner
  • Club choreo

Wilt je starten met BRN®? Neem dan contact met ons op.

BRN® op Facebook BRN® op Twitter BRN® op Instagram