Het ontstaan van BRN®. Mastertrainer Bianca vertelt.

Het ontstaan van BRN®

25 Releases BRN®!

We hebben het allemaal, een week vliegt voorbij, zeker het weekend! Maar vooral je vakantie, de zomer en voor ons heel duidelijk…de jaren na het ontstaan van BRN®.

Al meer dan 5 jaar geleden zaten Maaike en ik, als directie van TRAIN THE TRAINERS, samen aan tafel met Renata en Melinda, de directie van XCO Sports Company, nu House of Workouts.  Het onderwerp van gesprek was een training ontwikkelen voor de set XCO-buizen waar voornamelijk outdoor trainingen mee gedaan werden.

Op ons lijf geschreven!

Het duurde nog geen week of ons concept was al klaar. Met onze tientallen jaren ervaring in groepslessen en trainingen ontwerpen plus een product dat coretraining en reactive impact leverde konden we de ultieme training samenstellen. Ultiem in de zin van interessant voor een hele grote doelgroep, man en vrouw, van jong tot oud en beginner tot atleet. Voorwaarde is alleen: de muziekkeuze moet zó uitgekiend zijn dat het ook breed raakt. Een goede verdeling van energieke tracks, gedeeltelijk zeer up-to-date met de hitcharts en gedeeltelijk de must-know classics. Maaike schreef het al in haar vorige blog, onze gecombineerde muzieksmaken zorgen voor een afwisselend en compleet muzieksamenstelling met voor iedereen highlights.

Wat verder? Een topteam van mastertrainers en presenters. Zo kunnen we hoge kwaliteit BRN®-instructeurs opleiden en inspireren. Easy, toptrainers aanwezig in ons TTT-team, zo hadden we met Wendy, Danny en Fatima erbij meteen een klasse team. Nu aangevuld met Pepe en aankomende trainers Shara en Axel zijn we erg trots op het team en wat BRN® is en de clubs en instructeurs die BRN® vertegenwoordigen.

Als we nu terugkijken op release #1 is het oorspronkelijke concept nog steeds intact! En dat terwijl iedere release weer vernieuwende bewegingen of prikkels heeft. Wat we ook regelmatig hadden is het gevoel van “Jammer dat we die en die nummers al eens gebruikt hebben want ze zijn zo leuk voor de instructeurs en deelnemers die later gestart zijn..” . En hoe leuk dat we in release #25 vier favoriete nummers van de afgelopen jaren opnieuw ‘gechoreografeerd’ hebben. Dat wordt op zeker feest in de lessen na november/december!

BRN

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BRN® op Facebook BRN® op Twitter BRN® op Instagram