Over BRN®

Vanaf de start is BRN®, het tweede fitnessprogramma van House Of Workouts, al een groot succes. In 2004 zijn we gestart met de 1e groepstraining genaamd XCORE®.  Inmiddels heeft dit energieke bedrijf drie groepsles concepten op haar naam staan; XCORE®, BRN® en sinds kort LXR®.

 

Renata Jarz, founder of House Of Workouts
Renata Jarz, founder of House Of Workouts

BRN®, dé shape workout

De ultieme shape training voor de mensen die een extra dimensie zoeken in hun workout. Alle elementen in de workout zijn er op gefocust om jou gemotiveerd te houden, de opbouw van de muziek en verschillende lichaamsgroepen die behandeld worden, zorgen voor constante afwisseling. Tijdens deze toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles werk je aan alle facetten die voor een fit en strak lichaam zorgen. Calorieën verbranden wordt een feestje met BRN®! Hoe ziet een BRN® workout eruit?

Workout voor high end clubs

Met de opkomst van de low budget fitness clubs is het voor veel ondernemers lastig om het hoofd boven het water te houden. Als ondernemer moet je altijd scherp blijven, creatief zijn en vooral outside the box durven denken. Onderscheidenheid speelt een steeds belangrijkere rol. Een sportschool met leuke, afwisselende lessen trekt direct meer sporters aan. Tegenwoordig hebben de meeste mensen geen tijd voor hele lange fitness sessies, de belangrijkste succesfactoren zijn: effectief en resultaatgericht. Wij vinden het belangrijk om samen te werken met onze clubs, daarom helpen wij onze licentiehouders met de marketing en het opleiden van enthousiaste instructeurs.

Licentiehouder worden?

Bij House Of Workouts willen wij dat jij als fitnessondernemer succesvol wordt en blijft met behulp van onze groepstrainingen. Dit kan alleen als het hele plaatje klopt; een goede introductie van de groepstrainingen door het receptie personeel, de beste instructeurs, het WOW gevoel tijdens de training en zeer enthousiaste deelnemers die met een glimlach JOUW club verlaten. HOW? HOW!

Wil jij dé BRN® les bij jou in de sportclub? Klik dan hier.

BRN® op Facebook BRN® op Twitter BRN® op Instagram