Fatima

Fatima is altijd al een sporter geweest. Van karate en kickboxing tot aerobics. Het recreatieve sporten kreeg een professionele draai toen er instructeurs werden gezocht op haar toenmalige sportschool. In no time was ze manager en allround groepsles instructrice.

 Sinds 2012 heeft ze haar eigen “ambulante” bedrijf Body Connect en geeft ze veel trainingen op locatie. Ze heeft zich verdiept in personal training, voedingsbegeleiding, outdoor lessen, coaching en diverse therapeutische massagetechnieken om haar klanten zo divers mogelijk te kunnen begeleiden. Met veel passie, liefde en plezier geeft ze haar trainingen binnen én buiten. Het lesgeven heeft een diepere betekenis gekregen sinds ze master trainer is, want opleidingen geven vind ze één van de leukste dingen om te doen. “De groei zien van cursisten in een opleiding is een dankbaar onderdeel!”.

 Toen ze kennis maakte met XCORE® was ze verkocht aan de rode buis met grit. Tijdens de BRN® lancering op het mega kwartaal was ze zo laaiend enthousiast over de te gekke choreografie met 2 buizen dat ze gelijk de opleiding ging volgen. Uiteindelijk is BRN® haar ding geworden en werd ze master trainer. Een mooie bekroning voor onze ‘BRN® groupie’. Haar credo “Alles is trainbaar en niks is onmogelijk.”.

BRN® op Facebook BRN® op Twitter BRN® op Instagram