Maaike

Als voormalig Nederlands jeugdzwemkampioen komt Maaike uit een echt zwem- en waterpologeslacht waarmee de passie voor sporten er met de paplepel is ingegoten. Meer dan 25 jaar geleden ruilde ze het zwembad in voor de sportschool en startte ze met het geven van verschillende groepslessen.

Maaike heeft in de afgelopen jaren niet stil gezeten in de fitnessbranche en heeft dé kwaliteitsopleider van Nederland ‘Train the Trainers’ opgericht. THE GLADIATOR WORKOUTS® staat ook op haar naam, ze heeft diverse groepsfitness opleidingen geschreven en is in 2007 benoemd tot EEFA ‘presenter of the year’! Ze is nog steeds een veelgevraagde groepsfitness presenter, trainer en coach en is ook nog docent voor het CIOS Haarlem.

Als bedenker, ontwikkelaar en choreograaf van BRN® Workouts is zij (mede)verantwoordelijk voor het programma. “Ieder kwartaal maak ik samen met Bianca Karel met heel veel plezier deze workout. Het is geweldig om onze visie, creaties en vooral plezier door te geven aan de deelnemers!”.

BRN® op Facebook BRN® op Twitter BRN® op Instagram