Pepe

Beauty and the brains, dat is onze Pepe! Op zijn 18e begon hij al met het geven van groepsfitness programma’s terwijl hij tegelijkertijd Management, Economie en Recht studeerde. Gelukkig is hij ook na zijn afstuderen werkzaam gebleven in de fitnessbranche en geeft hij nog steeds met veel plezier verscheidene groepsfitness lessen!

Tijdens de lancering van BRN® in 2011 volgde hij de eerste BRN® opleiding en in 2016 heeft hij zelfs besloten zich aan te sluiten bij het BRN® trainers team. In 2012 ontving Pepe de welverdiende BRN® GRAMMY voor “overtuigende BRN® instructeur”. Pepe is het levende bewijs dat BRN® ook zeer cool is voor mannen! Inmiddels kun je hem ook zien stralen op de kwartaal release DVD’s voor de instructors.

Sinds 2006 is Pepe al actief in de fitnessbranche. Is jaren actief geweest als commercieel manager, maar een aantal jaren geleden heeft hij er toch voor gekozen om de stap te zetten naar een eigen club. Hij is sindsdien dan ook de trotse eigenaar van Sportclub Exercise in hartje Voorburg.

BRN® op Facebook BRN® op Twitter BRN® op Instagram