Wendy

Wendy studeerde in 2004 af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Daarna is ze aan de slag gegaan met het geven van trainingen en groepslessen binnen de sportschool. Dat heeft ze gecombineerd met een baan als sportdocent in het onderwijs. Eerst een aantal jaren als gymdocent op een middelbare school en later als Fitness en Groepsfitness specialist in het Middelbaar Beroeps Onderwijs. Op het ROC draagt ze bij aan de kwaliteit van het vak door jongeren op te leiden tot fitness- en groepsfitness professionals. Hoe gaaf dat ze van haar passie haar werk heeft kunnen maken!

Diezelfde passie en gedrevenheid zorgde ervoor dat het lesgeven als bijbaantje uitgroeide tot een 2e job. Al gauw kon ze bij Train The Trainers als Mastertrainer aan de slag ging met het geven van opleidingen en trainingen aan fitnessprofessionals. Vervolgens kwam ook XCORE® op haar pad en ontwikkelde ze zich ook daarin tot Mastertrainer. Toen er een nieuw programma gelanceerd zou worden onder de naam BRN®, was Wendy er met haar enthousiasme dan ook als de kippen bij. Vanaf de start is ze dan ook één van de vaste gezichten van het programma.

Dit drukke en sportieve leven vind ze nog altijd heerlijk en ze kan zich dan ook niet voorstellen hier ooit mee zou stoppen. Toch is af en toe even ontspannen ook belangrijk en omdat ze ook een enorme reislust heeft, is ze in 2013 een half jaar op wereldreis geweest met haar vriend.

BRN® op Facebook BRN® op Twitter BRN® op Instagram