Waarom iedere club BRN® op het rooster zou moeten hebben? Wendy vertelt!

BRN

Mensen willen graag resultaat zien en dan het liefst met zo min mogelijk inspanning. Logisch dus ook dat al sinds jaar en dag de lessen als BBBB, Bodyshape, Fit and Shape, Total Body en welk naampje je ze ook geeft bomvol staan. Deze lessen zijn een combinatie van cardio en spierversterkende oefeningen en juist die combi is nou eenmaal het meest effectief. In de loop der jaren heeft dit type les zich enorm ontwikkeld van relatief lage en langdurige (steady) intensiteit en ontelbaar veel herhalingen (in glimmende leggings en beenwarmers) naar kortere intensievere trainingsprikkels met hogere hartslagpieken.

Hoe vaak verandert het BRN® programma?

BRN® is een programma met een vaste choreografie die elke 3 maanden verandert. Kenmerkend zijn de simpele en effectieve bewegingen die steeds de juiste trainingsprikkels geven aan het lichaam. Een training is niet meer effectief wanneer de trainingsprikkel steeds hetzelfde is. Dag in, dag uit dezelfde route en op dezelfde snelheid naar je werk fietsen is geen training, maar noemen we lichaamsbeweging. Wat BRN® onderscheidt van andere gestandaardiseerde programma’s is dat de trainingsprikkel nooit 2 releases achter elkaar hetzelfde is. De cardio en spierversterkende tracks wisselen elkaar af en worden elke 3 maanden in een andere volgorde gezet. Zo krijgt je lichaam niet de kans om te wennen aan de volgorde en zwaarte van de trainingsprikkels en daarmee boek je het meeste resultaat.

BRN® is toegankelijk voor iedereen

Daarnaast is BRN® zo tof en succesvol, omdat het toegankelijk is voor iedereen. De lessen zitten bomvol met opties en keuzes voor de deelnemers zodat iedereen op zijn eigen niveau en naar eigen wens kan trainen. Onze gecertificeerde BRN® instructeurs krijgen, zowel tijdens de opleiding als tijdens de kwartaalworkshops, tips & tools aangereikt om de lessen zo succesvol mogelijk neer te zetten. Elke cardio track heeft bijvoorbeeld een duidelijke opbouw in de choreografie, van makkelijk naar moeilijk. Zo kunnen de instructeurs inschatten waar de groep aan toe is en de choreografie langzamer of sneller opbouwen gedurende de periode van 3 maanden. De deelnemers hebben op deze manier alle tijd om de bewegingen helemaal eigen te maken en is er succesbeleving voor iedereen. De spierversterkende tracks zijn gericht op een bepaalde spiergroep of een aantal spiergroepen, maar nooit hetzelfde. Fitness is altijd in ontwikkeling en dat zie je duidelijk terug in de afwisselende choreografie van BRN®.

BRN® muziek

Tot slot de muziek. De juiste muziekkeuze bepaalt de sfeer in de les, motiveert, stimuleert en kan de les echt maken of kraken. Maaike en Bianca zoeken elke 3 maanden weer naar die nummers die exact de juiste “toon” raken. De ultieme combinatie van oude en nieuwe nummers, hiphop, rock, house, gitaar of hardcore  maakt iedere release weer een feestje. De bewegingen in de choreografie passen altijd perfect bij het gevoel dat een nummer oproept en dat maakt de deelnemers steeds weer enthousiast. “Ik word altijd zo blij van de muziek van BRN®”, “Ik vergeet soms gewoon dat ik aan het sporten ben, zoveel lol heb ik” en “Als ik dat nummer op de radio hoor, begin ik spontaan te twisten” zijn zomaar wat reacties van deelnemers uit mijn les. Ik als sportverslaafde kan me eigenlijk niet indenken dat er mensen zijn die sporten NIET leuk vinden, maar in de praktijk blijkt echter dat veel mensen sporten omdat het moet. Bijvoorbeeld omdat ze te zwaar zijn, zich niet fit voelen, op advies van de huisarts, etc. Hoe gaaf zou het zijn als deze groep mensen gaat sporten en vooral blijft sporten omdat ze het zo leuk vinden? Mensen die plezier hebben in het sporten, geven zoveel meer energie en boeken veel meer resultaat dan wanneer het een “moetje” is. En wat is er nou leuker dan een groep enthousiastelingen die zich in het zweet werken met een glimlach op hun gezicht?!

Dussssss…. staat BRN® nog niet op het rooster? Neem dan eens contact op met kantoor en laat 1 van onze BRN® Mastertrainers try-out les geven bij jou op de club en laat de deelnemers bepalen wat ze van BRN® vinden. Warning: dit product werkt zeer verslavend!!!

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BRN® op Facebook BRN® op Twitter BRN® op Instagram